Reacties op nieuwsbrieven

Op 10 februari verstuurden wij aan 630 rechthebbenden van één of meer graven én aan 35 andere (mogelijke) belanghebbenden onze eerste digitale nieuwsbrief.
Enkele reacties daarop willen wij u niet onthouden:

11 februari 2024 (U.B.):

Geacht Bestuur,
Dank voor de informatieve en leuke eerste Nieuwsbrief!
Ik heb ook de site van de SBOF bekeken. Wat een mooi verzorgde site. 
En wat een verrassende verhalen staan er op van overledenen. Ik ben opgegroeid in Oosterwolde en ken sommigen nog van vroeger maar meer nog uit de verhalen van mijn ouders.
Als donateur van de Stichting Terebinth had in haar Nieuwsbrief het verrassende bericht van de Nominatie voor de Gouden Terebinth al gelezen.

Heel veel succes toegewenst!!  

11 februari 2024 (J.T.)

Beste mensen
Op zich heb ik niet zoveel binding met de SBOF, maar ik vind deze (eerste) nieuwsbrief een heel mooi initiatief. Zo ben je opeens toch een stukje meer betrokken. 
Wie denkt er nu aan de vorm van een nieuwsbrief voor een stichting begraafplaatsen.
Ik wil jullie echt complimenteren met het schrijven van een stukje historie. Wat een leuk idee dat jullie dit doen. Ik denk dat er nog heel veel te vertellen is rondom en over deze beide begraafplaatsen. 
Ik heb een tijdje geleden de grafrechten van de graven in Oosterwolde van de ouders/zus van mijn vader betaald, om de historie in onze familie nog een beetje ‘levend’ te houden.
Vooral de rubriek ‘verhalen’ was leuk om te lezen. Je denkt “o ja, die en die, wie was dat ook al weer”.
Dit draagt echt bij aan stukje historie van Oosterwolde-Fochteloo.

Veel succes.

Begraafplaatsen Oosterwolde en Fochteloo